Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte

600-420
Setovi za nokte -20%
44.99 
35.99 
Uštedjeli ste: 9.00 
Raspoloživost: 11 stavka (e)
+
Usporedi
Pogodnosti
  • — 12 mjeseci garancija
  • — -SMS obavjest
  • — Povrat i zamjena
  • — Različiti načini plaćanja
  • — Najbolja cijena
Načini plačanja
Dostava

Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte

Komplet trajnog laka za nokte Lilac, 14 lakova za nokte, 10 Nude boja + nadlak + podlak + priprema za nokte + Ultra Bond, lampa od 36 W, turpija za nokte i tampon

 

UV lampa Lilac 36W osigurava brzu i učinkovitu polimerizaciju trajnih lakova za nokte i UV gelova, bez obzira na pigmentaciju ili vrstu UV gela. Svjetiljka je modernog dizajna, opremljena je digitalnim zaslonom i timerom koji omogućuje podešavanje intervala rada od 60s, 90s i 120s.

 

Međuspremnik za višekratnu upotrebu Lila, duga, polumjesec, granulacija 100/180. Višekratna turpija Lilac može se koristiti za turpijanje prirodnog nokta u željeni oblik, ali i za pripremu prirodnog nokta (skidanje sjajne površine s površine prirodnog nokta). Izrađen je od fleksibilnog i izdržljivog materijala, posebno da se može prati, dezinficirati i ponovno koristiti bez gubitka abrazivnih svojstava.

 

10 Lilac trajni lak za nokte - Intenzivno pigmentiran, srednje viskoznosti i samonivelirajući, lako se i brzo nanosi. Lako se razmazuje i pokriva cijelu površinu od prvog sloja. Suši se 60/120 sekundi u LED/UV lampi. Zapečaćen je završnim premazom.

 

Nail Prep Lilac - čisti prirodnu površinu nokta od nečistoća i ulja, suši se na zraku 60 sekundi.

 

Ultrabond Lilac - Ima ulogu dvostruke ljepljive "trake" između ploče nokta i tehničkog materijala, osigurava dugotrajno prianjanje, suši se na zraku 60 sekundi.

 

Base Coat - Osnovni proizvod za manikuru s trajnim lakom za nokte. Jača prirodnu ploču nokta i osigurava prianjanje trajnog laka za dugotrajnu trajnost.

 

Top Coat No Wipe - završni sloj manikure s polutrajnim lakom za nokte. Manikuri daje intenzivan sjaj i savršen dugotrajan izgled, otporan na ogrebotine i pukotine. Nije mastan pa se brže nanosi.

 

 

 

 

Kako koristiti komplet Lilac:

 

- Pripremite nokat uklanjanjem sjajne površine s prirodnog nokta višekratnom turpijom 100/180

 

- Očistite ploču nokta nakon turpijanja i nanesite preparate Nail prep i Ultrabond, sušite na zraku 60 sekundi.

 

- Nanesite tanak sloj Base Coata, polimerizirajte 60/120 sec u Led/UV lampi.

 

- Nanesite sloj Lilac trajnog laka za nokte, polimerizirajte 60/120 sekundi u LED/UV lampi.

 

- Ovisno o intenzitetu boje i preferencijama, vratite se s drugim slojem Lilac trajnog laka za nokte, polimerizirajte 60/120 s u LED/UV lampi

 

- Za završetak i zapečatenje manikure nanesite tanak sloj TOP COAT-a, polimerizirajte 60/120 sekundi u LED/UV lampi.

 

Set uključuje

 

- 1 UV lampa Lilac 36W

- 1 Lilac međuspremnik za višekratnu upotrebu

- 10 Lilac trajnih lakova za nokte

- 1 Lilac za pripremu noktiju

- 1 Lilac Ultrabond

- 1 osnovni sloj Lila

- 1 lila nadlak

 


Brand:
Lilac
Raspon:
Nude
Vrsta proizvoda:
Set za trajni lak

Vaši nokti zaslužuju svu pažnju koju im možete posvetiti.

Manikura u našem životu zaslužuje najbolje proizvode iz Lilac. Lila Care je kozmetički salon koji vam nudi vrhunske proizvode za umjetne nokte brenda Set za trajni lak Lilac kako biste se razmazili.
Kvaliteta je najvažniji element koji cijenimo. Stoga se proizvod Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte proizvodi i skladišti prema visokim standardima. Savršen je za VAŠU manikuru!
Entuzijasti Set za trajni lak mogu naručiti Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte u bilo koje doba dana ili noći.


Ne možete pronaći Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte u vama najbližoj trgovini za nokte?

Lila Care iznimno brzo isporučuje proizvode iz kategorije Set za trajni lak koje trebate bilo gdje u Hrvatskoj.
Poznato je da je manikura vrlo osjetljiva tema kada je kvaliteta u pitanju. U Lila Care vrlo je važno da proizvodi koje nudimo donose dodatnu vrijednost svakom korisniku.
"Na web stranici online trgovine Lila Care, koja je na tržištu prisutna od 2009. godine, možete pronaći Set za trajni lak 14 komada Lilac Nude colors, led lampa i set za nokte, setovi za nokte po cijeni od 35.99 EUR. Bilo da ste iz Zagreba ili nekog drugog dijela zemlje, nemojte se ustručavati naručiti Lilac proizvode za manikuru od Lila Care!
"

Moglo bi vas zanimati i
  • Bestsellers
  • Najpopularniji
Brza i kvalitetna dostava

Naša tvrtka dostavlja u cijeloj zemlji

Jamstvo kvalitete i usluge

Nudimo samo proizvode u čiju kvalitetu smo se uvjerili

Povrat za 30 dana

Imate 30 dana za testiranje proizvoda